Autorecenzare

Perioada de autorecenzare pentru Recensământul Populaţiei şi Locuinţelor a fost prelungită până pe 27 mai ca urmare a interesului crescut manifestat de populaţie dar şi pentru diminuarea costurilor a anunţat vineri preşedintele Institutului Naţional de Statistică INS Tudorel Andrei într-o conferinţă de presă. Din acea dată românii au putut completa.


Pin On Galați

Vineri 27 mai este ultima zi în care românii se mai pot autorecenza.

. Începând de mâine recenzorii vor bate din uşă în uşă la cei care nu au completat formularele online. Cod Recensământ 2022. Maria Iancu 16032022 2246.

Sunt și județe unde media de autorecenzare ajunge sau se apropie de 50 precum Brașov dar și Harghita și Covasna potrivit informațiilor Europei Libere. INS prelungește perioada de autorecenzare online. Decizia vine ca urmare a interesului crescut pentru autorecenzare manifestat recent de populaţie peste 400000 de chestionare completate zilnic comparativ cu o medie de 120000.

Cel mai mare procent este surprinzător în mediul rural. Perioada de autorecenzare a fost prelungită cu două săptămâni după ce Institutul de Statistică a remarcat un interes crescând. Vă informăm că încă mai aveți posibilitatea să vă autorecenzați sau să vă prezentați la una dintre locațiile de AutoRecenzare Asistată din Municipiul Câmpia Turzii.

în comuna Dumbrăvița unde peste 85 la sută dintre localnici s-au autorecenzat. Institutul Național de Statistică a prelungit termenul până când cetățenii se pot autorecenza sau pot efectua autorecenzarea asistată. Aceast site utilizează cookie-uri și alte tehnologii pentru a putea pune la dispoziție paginile noastre în siguranță și în mod fiabil pentru a verifica performanțele și experiența utilizatorului.

Cine refuză riscă amenzi uriașe. Fiecare poate parcurge procesul de recenzare atât acasă. 27 mai este ultima zi în care.

Cum se completează formularul de autorecenzare. Astfel platforma de autorecenzare va fi deschisă până vineri 27 mai iar vizita recenzorilor în teren se va desfăşura în perioada 31 mai 17 iulie 2022. Cei care refuză sau oferă date eronate riscă amenzi.

Cum se completează formularul de autorecenzare. Numărul chestionarelor completate nu este egal cu numărul celor validate și nici cu numărul de persoane recenzate deoarece o parte din aceste chestionare pot cuprinde doar date. S-a ținut cont de faptul că aceștia nu ar putea avea parte de o pregătire specială precum cea de care beneficiază recenzorii.

Angajații primesc o zi liberă pentru autorecenzare. Județul Brașov este fruntaș la autorecenzare cu mai bine de jumătate din locuitori care au completat chestionarul. Autorecenzarea se poate face completând chestionarul de recensământ pe wwwrecensamantromaniaro.

Vineri 27 mai este termenul limită prelungit pentru autorecenzarea online. Anul acesta pentru prima dată românii vor putea să se autorecenzeze online. Până astăzi la nivelul județului Cluj 446015 persoane au completat chestionarul online.

Tudorel Andrei a menţionat că România se află peste cota de autorecenzare din unele ţări din Estul Europei. SituaȚie autorecenzare Situația autorecenzării cuprinde evoluția zilnică a numărului de chestionare completate defalcate pe județe la ora 0000. Conform datelor prezentate de preşedintele INS până la data de 12 mai 2022 au fost colectate peste 84 milioane de chestionare iar gradul de autorecenzare a ajuns la 44 faţă de ţinta iniţială de 35.

Primul pas este accesarea Platformei de autorecenzare și completarea formularului de pre-înregistrare pentru ea însăși și pentru membrii gospodăriei din care face parte. Prima etapă a recensământului populației și locuințelor a debutat pe 14 martie 2022. Formularul a fost realizat astfel încât să nu aducă probleme celor care îl completează.

Participarea la recensământ este obligatorie. După această dată formularele vor fi completate de recenzorii care vor bate din ușă în ușă. Perioada pentru autorecenzare a populației va fi prelungită conform unui anunț al Institutului Național de Statistică.

Iată cum se completează corect formularul pentru recensământului populației și locuințelor 2022. Pasul doi - persoana care a făcut pre-înregistrarea și membrii gospodăriei sale pe care i-a trecut în formularul de pre-înregistrare vor primi un link la adresa. Recensământ 2022- completarea formularului de autorecenzare.

Formularul online de autorecenzare în cadrul Recensământului populației României mai poate fi completat doar vineri 27 mai. Potrivit lui deși reprezintă o premieră nivelul de autorecenzare online îl depășește pe cel din alte țări din Estul Europei și este similar Bulgariei.


Secții Modernizate La Sju Targu Jiu In 2022 Targu Jiu Rectangle Glass Jurnal


Pin On Galați

You have just read the article entitled Autorecenzare. You can also bookmark this page with the URL : https://upinkarnofanus.blogspot.com/2022/06/autorecenzare.html

0 Response to "Autorecenzare"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel