Tzancă Uraganu

2 decembrie 1990 Ploiești România cunoscut cu numele de scenă Tzancă Uraganul sau Tzancă de la Ploiești este un cântăreț de manele rom din România. Fratele manelistului Miraj Tzunami a vorbit despre cum a fost.


Youtube Youtube Character Fictional Characters

Download gratuit tzanca uraganu.

. Firma lui Tzancă Uraganu s-a ales cu o sancţiune de 200000 lei după ce oamenii legii au descoperit că 11 persoane din echipa sa nu. Manele noi tzanca uraganu Manele vechi tzanca uraganu Manele live tzanca uraganu. Tzanca uraganu copii mei va spun ceva.

Pare că prezența oamenilor legii în clubul din comunca Budureasa nu a spart petrecerea. Averea lui Tzancă Uraganul. Manelistul Tzancă Uraganu se ceartă cu două vloggerițe pe nume Reea și Tina.

Aşa se laudă cu palatul de aproape 500000 de euro de la Ploieşti plin cu lucruri extrem de valoroase suflate şi poleite. Vezi galeria foto. Tzancă Uraganu ține acum primele pagini ale publicațiilor mondene.

Cel mai recent concert al manelistului. A făcut-o deja Tzancă Uraganu surprins de mascați și de inspectorii de la Institutul Teritorial de Muncă în timpul unui concert ținut la țară în județul Bihor. Acesta i-ar fi depășit la avere pe Florin Salam sau pe.

20 000 de lei trebuie să plătească. Explore releases from Tzancă Uraganu at Discogs. Tzancă Uraganu a făcut primele declarații după ce a fost bătut de frații Lambadei mama copiilor săi în Germania.

233k Followers 1485 Following 422 Posts - See Instagram photos and videos from Tzanca Uraganu tzanca__uraganu. 12 minutes agoTzancă Uraganu și-a continuat concertul după ce oamenii legii au părăsit locația. Tzanca uraganul și costel biju.

Tzancă Uraganu în vârstă de 31 ani a devenit celebru în timpul pandemiei după ce a avut câteva colaborări cu unii dintre cei mai cunoscuți artiști. Manelistul Tzancă Uraganu amendă uriașă. 1 day agoTzancă Uraganu oprit din cântat de către mascații din Bihor.

Tzancă uraganu e buna rau pe. Tzancă Uraganu 31 de ani s-a confruntat cu o situație total neașteptată la un concert din Bihor. Artistul se teme de coronavirus și nu dorește ca el sau familia sa să fie.

Tzancă Uraganu nu are afaceri dar face bani din muzică. Shop for Vinyl CDs and more from Tzancă Uraganu at the Discogs Marketplace. De ce i-au oprit oamenii legii concertul.

Tzanca uraganul si vocea doua. Petrecerea a fost întreruptă de mascaţi iar. 1 day agoTzancă Uraganu s-a ales cu amenzi uriașe.

Ghiceste versul tzanca uraganu part 2. Despre manelistul Tzancă Uraganu se spune că este unul dintre cei mai bogați din România. Manelistul ar fi fost bătut crunt de către foștii săi cumnați în timp ce făcea un drive test în Germania.

Tzancă Uraganu implicat într-un scandal de proporții. După ce au scos o piesă hit împreună înainte de. Sorina fosta parteneră de scenă a lui Nicolae Guță este în stare gravă la spital iar Tzancă Uraganu a fost cel care a postat pe rețelele de socializare faptul că aceasta are nevoie de.

1 day agoManelistul Tzancă Uraganu a avut o surpriză neaşteptată la concertul pe care l-a susţinut sâmbătă noaptea într-o comună din Bihor.


Tzanca Uraganu Si Florin Salam Buna Seara As Vrea Videoclip Oficial 2021 Youtube Florin Focsani


Pin On Mic Dejun


Youtube Youtube Incoming Call Screenshot Movie Posters


Tzanca Uraganu Ne Ar Sta Bine Oficial Video Youtube Youtube Mens Sunglasses Video


Youtube Music Online Youtube Strang


Pin On Mic Dejun


Pin On Mic Dejun


Tzanca Uraganu Ne Ar Sta Bine Oficial Video Youtube Youtube Mens Sunglasses Video


Irina Lepa Si Sorinel Pustiu Ce Dulce Esti Contact 0761 695 741 Videoclip Full Hd Youtube Couple Photos Video


Tzanca Uraganu Plang Si Trag Dintr O Tigara Videoclip Oficial 2020


Pin On Mic Dejun


Tzanca Uraganu Manca Ti As Hazu Videoclip Oficial Hit Youtube Boss Music For You Song Capo


Pin On Mic Dejun


Pin On Mic Dejun

You have just read the article entitled Tzancă Uraganu. You can also bookmark this page with the URL : https://upinkarnofanus.blogspot.com/2022/05/tzanca-uraganu.html

0 Response to "Tzancă Uraganu"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel